Menu

Toalson

star tennisschool & Toalson

Wij zijn verheugd bekend te maken dat  star tennisschool een samenwerking is gestart met Toalson Nederland. Met deze samenwerking kan star tennisschool nog betere service verlenen voor onze spelers op gebied van de materialen rackets, snaren, tassen en grips. Toalson staat, evenals star tennisschool,  voor hoge kwaliteit voor een eerlijke prijs. Uiteraard profiteren uitsluitend star – spelers van kortingen op de  Toalson materialen.

“ Wij kijken uit naar een goede samenwerking met Roland Pechler van star tennisschool. Roland is een gedreven en gepassioneerde trainer die iedere dag bezig is het beste uit zijn spelers en zichzelf te halen. Ook materiaal speelt hierin een belangrijke rol. Het is voor ons een eer dat Roland, die aangeeft kwaliteit heel hoog in het vaandel te hebben, kiest voor het uitgebreide assortiment van Toalson”.

– Toalson Nederland-


Testrackets

Ben je geïnteresseerd geraakt voor ons nieuwe merk Toalson dan liggen er verschillende testrackets voor je klaar met verschillende gewichten en frames. Ga snel naar onze shop en kies het racket die je wil testen. Velen in de tennisschool gingen je al voor!!


Trainingsrackets

Tevens is Toalson ook de enige fabrikant van 2 soorten trainingsrackets om de sweetspot en weerstand te trainen bij onze tennisspelers. Dit past naadloos in de visie van star tennisschool om spelers zoveel mogelijk intuïtief te laten trainen. We zullen dan ook veelvuldig gebruik gaan maken van de voordelen van deze trainingsrackets.

De Toalson Power Swing Racket 400 Gram is een echt trainingsracket variërend voor de beginnende tot en met vergevorderde tennisspeler. Hij weegt 400 gram en is daarmee lichter als het groene Power Swing Racket. Dit blauwe Power Swing Racket is zeer geschikt om te herstellen en het voorkomen van blessures. Door training met het racket krijgen de spieren in de arm een automatisme met het slaan van de tennisbal.

Doordat dit trainingsracket zwaarder is dan een ‘normale’ racket ontwikkelt de tennisspeler meer versnelling in zijn slagen. Door regelmatig met het trainingsracket te trainen kan dit een absoluut pluspunt vormen voor zowel recreatiespelers als fanatieke wedstrijdspelers. Daarnaast is het een ideaal racket voor spelers die op zoek zijn naar een warming up racket voor de service, voor- en backhand.

Mogelijk gemaakt door: