Menu

Tennisclinics

star tennisschool & tennisclinics

Met je bedrijf iets te vieren en wil je een sportief uurtje samen bezig zijn samen met je personeel/collega’s? Dan zit je goed bij star tennisschool.

Tijdens deze tennisclinic leren we waar nodig de basisslagen van het tennisspel aan. We geven tips en laten jullie spelen in korte dubbelpartijen afhangende van niveau met aangepaste ballen. In combinatie met freeskills zal de tennisclinic ook een conditioneel karakter krijgen waarbij met kleine oefeningen voor voetenwerk en oog-hand coördinatie de hartslag behoorlijk zal stijgt!

Na afloop behoort de ‘derde helft’ met een sportief drankje of een andere versnapering zeker tot de mogelijkheid. Barbecue of diverse kleine hapjes gedurende het evenement zijn met de horeca allemaal bespreekbaar.

Een voorbeeld van een tennisclinic

Ontvangst spelers en kleine uitleg programma
Warming up in de vorm van freeskills
Training in combinatie met freeskills
Wedstrijdvormen
Demonstratie
Drinken en eten
Einde programma

De duur van de tennisclinic op de baan is ongeveer 1,5 uur. De kosten van de clinic is afhankelijk van de groepgroote,¬†baanhuur en horeca. Er zijn diverse mogelijkheden voor een geslaagde clinic die op maat is gemaakt voor jou en je werknemers/collega’s. Voor meer informatie of een vrijblijvende afspraak kun je ons mailen of bellen.

Tot op de baan!

Sportieve groet,

star tennisschool