Menu

Team

roland@2x sadada

Roland Pechler

Roland Pechler, geboren in 1978 en woonachtig in Maastricht. Ik ben mijn tenniscarrière gestart bij T.C. Hazendans (vroeger TCM Maastricht) op mijn achtste jaar. Dus ik tennis nu al heel wat jaartjes…..
Mijn carrière in vogelvlucht: Ik heb in mijn jeugd veel getennist waarbij ik meerdere malen Limburgs Kampioen ben geworden. In deze periode stond ik in de leeftijdsgroep tot en met 16 jaar 14e op de Nationale Jeugd Ranglijst. Na mijn HAVO afgemaakt te hebben heb ik 3.5 jaar fulltime getennist. In die tijd heb ik mijn hoogste rankings gehaald: singel 72, dubbel eerste 50 van Nederland (senioren) en een hoogste speelsterkte van 2. Ik trainde destijds bij Henk van Hulst in Valkenswaard (6 jaar). Daarnaast heb ik nog enkele Futures (toernooien voor de wereldranglijst) gespeeld. Verder ben ik jarenlang voor TC Nieuwenhagen in de hoofdklasse heren landelijk uitgekomen. Daarna heb ik de keuze gemaakt om de opleiding aan het CIOS voor sportleider/tennisleraar licentie B te gaan volgen en ben ik mijn trainerscarrière gestart. Daarnaast heb ik mijn diploma’s fitnesstrainer en sportmasseur gehaald en sindskort is er Multi Skillz coach aan toegevoegd. Dit alles om de spelers zo breed mogelijk te begeleiden. Ik heb met veel plezier bij verschillende clubs de trainingen verzorgd. In maart 2009 ben ik bij TC Hazendans begonnen waar ik nu alleen trainingen verzorg. Daarnaast speel ik op dit moment nog District Ere Divisie heren.


frank@2x

Frank Hoogma

Geboren in 1965 en woonachtig in Maastricht. vanaf 1998 in diverse sportscholen gewerkt in Maastricht, en de opleidingen Personal Trainer & Lifestyle coach gevolgd .Vier jaar geleden heb ik de keuze gemaakt om een eigen bedrijf te beginnen. Personal Training, groepslessen en sportspecifieke trainingen. (www.personaltrainingmaastricht.com) In 2014 ben ik begonnen met het geven van Fysieke tennis training bij star tennisschool. Zelf  beoefen ik veel verschillende sporten, zoals !!BOSU!!KICKS!!, wielrennen, spinning,hardlopen en diverse vormen van kracht training.


ralf@2x

Ralf Willems

In 2006 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut aan de Hogeschool Zuyd te Heerlen. Daarna heb ik de opleidingen Manuele Therapie en Sportfysiotherapie gevolgd aan de Vrije Universiteit van Brussel. Sinds oktober 2010 heb ik een eigen fysiotherapiepraktijk te Eijsden (www.fysiowillems.nl) . Tijdens de stages van de sprotfysiotherapie ben ik in aanraking gekomen met de tenniswereld en vanaf dat moment ook verbonden aan star tennisschool. Door reeds jaren van  samenwerking en een open  communicatie met zowel de tennisser als de trainer, zal er verder gewerkt worden aan het vroegtijdig herkennen van blessures en daardoor een snelle en efficiënte blessurebehandeling. Want er is maar 1 ding belangrijk en dat is dat de tennisser weer snel en verantwoord pijnvrij kan gaan spelen!


joep

Joep Teeken

In 1992 ben ik afgestudeerd als Bewegingswetenschapper aan de toenmalige Rijksuniversiteit Limburg (nu Universiteit Maastricht). Aansluitend heb ik aldaar onderzoek gedaan naar de relatie tussen fysieke fitheid en cognitieve vermogens bij mensen van 25 tot en met 75 jaar. Ook ben ik werkzaam geweest in de fitnessbranche. Bij verschillende fitnesscentra heb ik veel praktische kennis opgedaan bij het begeleiden van mensen tijdens het bewegen en trainen. Bovendien heb ik verschillende programma’s ontwikkeld waaronder het World Fitness Level System (een wetenschappelijk onderbouwd motivatiesysteem). In 2004 ben ik mijn eigen sportpsychologie-praktijk gestart. Ik ben sinds 2003 lid van de Vereniging voor Sportpsychologen in Nederland. In 2006 ben ik opgenomen in het register SPORTPSYCHOLOOG VSPN® als Praktijksportpsycholoog, Sportpsycholoog Onderzoeker en Docent Sportpsychologie. Sindsdien heb ik trainingen van het prestatiegedrag verzorgt voor individuele atleten van Olympisch niveau tot een recreatief niveau, sportteams, coaches en ouders van sportende talenten.