Menu

Kennismaking nieuwe trainster Jeugd star tennisschool


star tennisschool & Regina Dooren

Ik ben geboren in Eindhoven (24 maart 1990) en opgegroeid in Amstenrade. Al van jongs af aan ben ik geïnteresseerd geweest in sport. Tijdens mijn basisschoolperiode paardgereden en gevoetbald en vervolgens 6 jaar in het basketbalteam gespeeld van mijn middelbare school. Daarnaast heb ik gebadmintond en gesnowboard (wat ik nog altijd graag doe).

In 2013 , tijdens mijn studietijd in Maastricht, heb ik de stap gemaakt richting de tennissport. Vanaf 2014 ben ik training gaan volgen bij Roland (star tennisschool) en sinds 2015 ben ik lid, en tevens bestuurslid, van TC Hazendans. Je kunt wel zeggen dat de tennissport een “kleine” passie geworden is. Ik speel ieder jaar zowel de voor- als najaarscompetitie en in de zomer ga ik graag de toernooitjes af. Naast mijn werk als jurist heb ik in 2018 de opleiding Initiator Tennis gevolgd bij de Vlaamse Trainersschool welke ik met goed gevolg heb afgerond en sta dan ook te popelen om aan de slag te kunnen gaan met onze jeugd!

Sportieve groet,

Regina Dooren