Menu

Freeskills

star tennisschool & freeskills

Kidstennis & freeskills

In een tijdperk van computers en tv’s zijn kinderen tegenwoordig minder te motiveren om te bewegen. Snelle impulsen van leveltje hoger , daar zijn kids tegenwoordig erg gevoelig voor . Star tennisschool en freeskills spelen in op deze ontwikkelingen door en uitgebalanceerd programma aan te bieden voor kinderen van deze tijd. Bewegen met plezier! De nood om kinderen motorisch te prikkelen en ontwikkelen is nog nooit zo hoog geweest als vandaag. De positieve voordelen van een brede motorische basis zijn algemeen gekend en geprezen. Dit programma is gebaseerd op wetenschappelijke inzichten en begeleidt jouw kind op professioneel niveau.

Star tennisschool  biedt in één opleiding voor kinderen om: hun motorische vaardigheden bij te spijkeren; leren in teams te werken; omgaan met winst en verlies; kortom alles wat je kind ook nodig heeft om in een steeds harder wordende maatschappij zich staande te houden! Deze skills zijn uitermate belangrijk bij het oplossen van onverwachte situaties van hun sport. Is jouw kind een voetballer, tennisser of basketballer dan zijn deze trainingen van uiterst belang voor de kinderen. Ze worden constant uitgedaagd om hun motorische vaardigheden steeds verder te verbeteren en te prikkelen,  waarbij plezier voorop staat.

Kortom, alle conditionele aspecten zoals  coördinatie, kracht, snelheid en lenigheid komen allemaal bij elkaar! En dit in een vorm waarbij de kinderen iedere keer een level hoger kunnen gaan. Net zoals in het spelletje achter de computer. Alleen………we staan te bewegen..!

Senioren & freeskills

Bij senioren worden de principes van freeskills  ook toegepast in de training om een zo goed mogelijk resultaat te behalen voor de spelers. Deze differentiële aanpak is van belang om jou zo goed mogelijk te laten aanpassen aan de situaties die er voorkomen in een rally of puntenspel. Uiteraard wordt de training aangepast naar senioren!

Ben je nieuwsgierig naar deze nieuwe ontwikkelingen voor de kinderen en wil je je kids laten bewegen onder professionele begeleiding van de star tennisschool freeskills coach of je wil graag als senior ervaren hoe het is om differentieel te trainen , dan schrijf je in voor een onze trainingen.

 

button_aanbod-en-kosten